Wyts

Mijn naam is Wyts Dijkstra (1952).
Ik ben begonnen als onderwijzeres in het basisonderwijs. Daarna ben ik een praktijk begonnen en heb ik met twee collega’s Kristal opgericht, centrum voor spirituele groei.
Binnen Kristal heb ik met veel plezier jarenlang o.a. cursussen intuïtieve ontwikkeling, adem-en energiebewustwording en massage gegeven. Ook organiseerden we workshops, wandel- en zeilweken.

Uit interesse naar zingeving vraagstukken als “wie ben ik en wat is de bedoeling van mijn leven”, ben ik al jong begonnen met zelfonderzoek en persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.
De verschillende cursussen en opleidingen, die ik op dit gebied heb gevolgd, hebben me veel kennis en inzicht gegeven. Echter, het leven zelf, heeft me de nodige ervaringen gebracht, waarin ik veel doorleefd en geheeld heb, zodat wijsheid en bewust-zijn kon groeien. Ik heb leren onderscheiden en mijn intuïtie ontwikkeld.

Visie:
We zijn scheppers van ons eigen leven.
Door de liefde in het eigen hart toe te laten, opent het hart zich. Een open hart doet het Christusbewustzijn groeien en helpt de liefde te ontwaken in het hart van de ander.

Deze liefde is de kracht die alles in het Universum met elkaar verbindt.