Mandala-Teken-Dag in Assen

Op zaterdag 26 januari wordt er voor de tweede keer een Mandala-Teken-Dag in Assen georganiseerd.
Iedereen is welkom zowel beginners die nog niet eerder met mandalatekenen in aanraking zijn gekomen tot gevorderde mandala tekenaars. Er zal een gevarieerd workshopprogramma zijn, met zowel korte als langere workshops. Bij opgave kun je een voorkeur opgeven welke workshops je zou willen volgen. Daarnaast is een lunch inbegrepen. Verder zijn er verkoopkramen, is er volop ruimte om andere mandala-tekenaars te ontmoeten en is er deze keer ook een ruilbeurs: kijk eens in je kast wat je niet gebruikt aan tekenspullen, boeken over tekenen, kleurboeken enz. Misschien kun je er een ander blij mee maken.

Zelf geef ik de workshop Byakko. Byakko komt uit Japan en betekent letterlijk woorden van licht. Heldere, positieve woorden hebben een grote kracht en door ze in de mandala te schrijven, brengen we ze in ons bewustzijn, in ons lichaam en in de wereld om ons heen. Het kunnen woorden van liefde, dankbaarheid of vrede zijn. Het is een actieve meditatie.

Mocht je zin hebben om te komen, geef je dan zo snel mogelijk op. Het kan hard gaan en vol is vol. Bovendien is inschrijven in december extra voordelig.

Plaats: Assen, wijkcentrum “De Dissel”, Kleuvenstee 2-4, 9403 LR Assen
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Kosten: € 22,50 Dit is inclusief lunch, workshops en een consumptie.

Van 1-15 januari kan inschrijven nog wel bij voldoende plaats maar is de prijs € 27,50 per persoon.
Mee: Schetsboek, kleurpotloden, passer, liniaal, gum, puntenslijper, gradenboog of geo- driehoek, zwarte en gekleurde fineliners (stabilostiften).

Info en opgave: Inschrijfformulieren opvragen bij mandalakring.assen@gmail.com, Facebookpagina “Mandala-Teken-Dag te Assen”. Of kijk eens op het blog: https://mandala-teken-dag.blogspot.com